OversettelsesTilbudOversettelser til alle språk - Ledende oversettere med konkurransedyktige priser
OversettelsesTilbudOversettelser til alle språk - Ledende oversettere med konkurransedyktige priser

Send oss en e-post og motta et uforpliktet tilbud!

info@oversettelsestilbud.no

Alle dokumenter behandles fortrolig.

Oslo
Stavanger
Nydalsveien 28
0484 Oslo
21 93 05 79

Forusparken 2
4031 Stavanger
51 30 70 78

Trenger du et pristilbud på en oversettelse?

Da er du havnet på riktig sted. Vi finner frem til den aller beste frilansoversetteren for deg, mens vi samtidig sørger for å tilby deg den lavest mulige prisen.

Hvordan kan den beste oversetteren arbeide for en så lav pris?

Svar: De fleste frilansoversetterne justerer prisen i forhold til hvert enkelt tilbud. Hvis gode oversettere har mye å gjøre, vil prisen på prosjektet ditt gå opp. I databasen vår, som inneholder mer enn 4.000 spesialister, kan vi til enhver tid se nøyaktig hvilken oversetter som har mindre arbeidsmengde og kan derfor engasjere ham eller henne til lavest mulig tariff.

Det å finne frem til en oversetter selv kan være lettere sagt enn gjort; det er slettes ikke enkelt å skille ut den dyktigste, særlig ikke når en er ut etter en konkurransedyktig pris. Når alt kommer til alt, kan hvem som helst som snakker et fremmedspråk kalle seg en oversetter. Vi har valgt ut de aller beste oversetterne for deg. Vi legger særlig vekt på:

Oversetteren må ha god kjennskap til det aktuelle temaet for å kunne levere en kvalitetsoversettelse og må samtidig beherske både utgangs- og målspråket utmerket. Dessuten er også erfaring av avgjørende betydning! Vi bruker ingen språkstudenter. Vi ønsker jo at alle våre kunder skal gjøre bruk av våre tjenester regelmessig.

Våre oversettere arbeider og bor i det landet der målspråket deres snakkes. Alle sammen drar nytte av mange års erfaring. Din tekst er så avgjort i de beste hender.

Siden våre frilansoversettere også arbeider om kveldene og i helgene, kan vi hele tiden garantere kort bearbeidelsestid. Raskere kan det ikke bli!

OversettelsesTilbud er et datterselskab af Hurtigoversetter

1(3)

Vi er meget godt fornøyd med OversettelsesTilbud. De er konkurransedyktige både på pris, kvalitet og leveringstid

Hedda Skaug

Prosjektleder Planlegging og Utvikling

Choice Hotels Scandinavia AS

2(3)

”Trygg i Spania” er et norsk eid spansk aksjeselskap med kontor i Alicante. Vi kommuniserer med våre medlemmer og samarbeidspartnere på minst fem ulike språk. Det er derfor svært viktig for oss med rask og riktig oversettelse. Vi valgte OversettelsesTilbud som samarbeidspartner da vi startet opp vår virksomhet. Samarbeidet har fungert meget godt. Oversettelsene har vært gode og har vært preget av godt skjønn fra oversettere som kan språket til bunns. Og ikke minst har dialogen med OversettelsesTilbud vært lett, effektiv og løsningsorientert. Hver gang. Vi kan trygt anbefale OversettelsesTilbud som samarbeidspartner.

Terje Bartholsen

Trygg i Spania

3(3)

Jeg har igennem de sidste 12 måneder benyttet OversettelsesTilbud til oversættelser fra primært tysk til svensk og norsk. Samarbejdsproceduren er meget enkel, hurtig og effektiv – kvaliteten af oversættelserne er god og aftalte leveringsterminer overholdes, hvilket betyder jeg er ovenud tilfreds med vores samarbejde med Oversettelsestilbud.

Torben Kristiansen

Sales Manager

REMS Scandinavia A/S

American Translators Association LogoEUATC og VViN’s logoProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo